Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumslive.net


  Live mediumslijn met live mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Merel
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumslive.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Lieve Merel, dank je wel weer voor het fijne telefoongesprek. Altijd een hele geruststelling voor mijn veel te veel denkende radartjes. Liefs, Belinda.




Ervaring van Helderop, Belinda met medium Merel   Ervaring van Helderop, Belinda met medium Merel   Ervaring van Helderop, Belinda geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Zo fijn om met Merel te praten. Je kan je gedachtes, gevoelens en vragen bij haar kwijt en je krijgt altijd een juist antwoord. Een hele geruststelling voor mij altijd als ik een handvat nodig heb om mij weer naar het juiste pad te manoeuvreren. Ik heb haar al regelmatig gesproken en zal dat ook zeker blijven doen. Merel is heel laag drempelig om te benaderen, dus probeer het eens.




Ervaring van Belinda met medium Merel   Ervaring van Belinda met medium Merel   Ervaring van Belinda geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Bedankt merel. Het was er volledig op ,alhoewel u van de situatie niks wist. Heel verhelderend. Grt dame van vanmorgen die geexplodeerd was.




Ervaring van Rita met medium Merel   Ervaring van Rita met medium Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Dankjewel merel.
Jij weet een persoon hoop en rust te geven.
Zoals je zei: er is hoop. En hoop doet leven. Blijf er in geloven.
Dankjewel.




Ervaring van J. met medium Merel   Ervaring van J. met medium Merel   Ervaring van J. geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Wat een aanwinst. Zo lief en recht door zee. Een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met medium Merel   Ervaring van Anoniem met medium Merel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Lieve Merel.U bent een prachtige lieve ENGEL. U ook een Zee van Geluk.




Ervaring van Het verwarde vrouwke met medium Merel   Ervaring van Het verwarde vrouwke met medium Merel   Ervaring van Het verwarde vrouwke geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Wat een lieve vrouw, zegt zoals ze het ziet en draait er niet om heen. De toekomst ziet er mooi uit, hij komt terug maar ik moet geduld hebben en alles komt goed. Voel mij nu zo goed, je hebt mij gerust gesteld ik bel je zeker terug. Top medium.




Ervaring van Yolanda met medium Merel   Ervaring van Yolanda met medium Merel   Ervaring van Yolanda geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Lieve vrouw merel. bedankt u bent goed. zeker een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Merel   Ervaring van Anoniem met medium Merel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Wat een lieve vrouw ben jij om mee te praten. Goed medium, het was top.




Ervaring van An met medium Merel   Ervaring van An met medium Merel   Ervaring van An geplaatst op 2 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Wat bent u goed zeg. Hartelijk dank voor uw steun, ik heb weer hoop. U bent de moeite waard om te bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Merel   Ervaring van Anoniem met medium Merel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Voor de eerste maal geconsulteerd en een absolute aanrader.Een aangename ,rustige stem en helemaal de nagel op de kop.Bel zeker terug.Dank.




Ervaring van thomas met medium Merel   Ervaring van thomas met medium Merel   Ervaring van thomas geplaatst op 20 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumslive.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumslive.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumslive.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumslive.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden